suntogott

Alla inlägg den 20 mars 2015

Av Carina Berglund - 20 mars 2015 15:29

Då var det redan fredag igen😄 

Denna veckan var otroligt seg till en början,tyckte dagarna bara var hur långa som helst, men så tillslut så är vi framme till fredag=HELG äntligen!!! Min start som sagt på veckan när det kommer till energin på gymmet har varit såååå fruktansvärd energilös,måndag var ett helvete men självklart är jag ju inte den som ger upp,NÄ jag genomled mitt ben och cardiopass som jag skulle,men spykänslan och energin var katastrof som sagt. Tisdagen kom likaså där,men där blev jag besegrad av kroppen när cardion skulle avverkas,jag var tvungen att lyssna på kroppen och ta bort mitt jävlar anamma i huvudet,det får man ej förglömma att ibland så är det klokt att vila istället för stupa/svimma av för den dagen hade jag troligtvis gjort det,och det är det absolut inte värt så nära inpå tävling. Men sen så resten av dagarna fram tills idag har det bara vänt,så skönt å känna,vet ej vad energin eller ork kom ifrån,men jag tackar så jätte mycket för att lilla kroppen är med mig igen😉....denna veckan har då varit sista tunga veckan,och som sagt det har ju känts,men från och med måndag så kommer jag ligga på färre sett och många reps istället för att nu ska jag inte lägga på mig någon vätska inför tävlingen nästa lördag,och det är mest bara "underhållsträning" som sker på varje muskelgrupp,så det ska bli super skönt....för nu är man inte tuff bland vikterna,dom sista 2v har man successivt fått dra ner på dom och det har varit mestadels för styrkan inte finns där men så även skaderisken är så pass hög också,när man är så tunn på kroppsfettet.


Idag har det varit lite smått å gott än så länge, har avverkat mitt gym pass som vanligt,stod biceps&mage på schemat.Körde nedanstående övningar:


Rep i cable 3x10 

Rakstång "halvvägs" 3x12

Hammar stående 3x10 droppsetta sista


Körde magen varvat mellan repsen på bicepsövn.

blev snea i cable med repet X-antal sett&greps,sen körde jag raka på kraftigt lutande bänk.

Avslutade med min backträning i 60min.

Gick sedan och la mig för lite solning/powernap i 15min,somnar alltid i den Goa solarievärmen,perfekt nu när man är så trött,sliten å frusen hela tiden,blir mitt sett att koppla av för en stund. 

Sen var det dags för träff med"coachen" för avstämning med poseringsträning,formkoll,och snack ang tävlingsdagen nästa lördag. 

Efter träffen begav jag mig till min obligatoriska storhandling som jag gör varje vecka,tycker det är så skönt och roligt att strosa runt i matbutiker 😉 älskar att göra listan under veckan om vad som ska/behövs handlas på kommande dag. Även om mycket är detsamma gällande min mat så är det kul att inhandla för resten av familjens matkonsumtion och fylla kylen/skåpen åter igen,som ni vet innan så lagas det ju en hel del mat i detta hem så det ekar nästintill i kylen i slutet på varje vecka faktiskt....

Så till resterande dag å kväll på min fredag blir till att ta det lugnt,mysa i soffan med mina 4 benta vänner och se om det kommer något roligt på tv:n. 

Om "några" timmar så sitter jag snart igen å bloggar när kropp å knopp vaknar mitt i ottan 😉standard på lördag som ni vet...haha....så vi hörs snart igen 

Önskar er en mysig fredag!!!!!


Presentation


My Way,My Dream and My life!
Är en tävlingsinriktad tjej med ett stort intresse av träning i alla dess former,tävlar i bodyfitness. Har en stor passion för matlagning,och kommer här på bloggen att skriva mycket om kost och träning.Hoppas på att kunna ge

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågor&kommentarer


Ovido - Quiz & Flashcards