suntogott

Alla inlägg den 7 mars 2015

Av Carina Berglund - 7 mars 2015 03:09

Frukost är det många som har svårt att både få i sig som första mål eller som många ursäktar sig att tiden inte finns av olika skäl, så ett förslag på att få i sig det VIKTIGASTE målet för dagen så kan jag ge er lite tips på "vägen".


Kvällen innan!

*Kall Gröt (valfrisort te.x fiberhavregr,bovete,chia mm.)

Ta en smidig låda/burk/shaker måtta i den önskade mängden gryn som du tycker/tro dig att du får i dig, själv brukar jag ta ca 40-45gr gryn,lagom önskad mängd vatten,tillsätt valfria bär/frukt,kanel och kardemumma.Sätt sedan in den i kylen så den får svälla under natten och bli stabbig. På morgonen tillsätter jag sedan ca 1dl bodyscience casein protein gärna päron,vanilj eller jordgubb smak. Sen är det bara att svepa den under sin färd vart man nu ska!

(denna går ju självklart lika bra att värma direkt i micron om man nu vill ha den varm,även fast den har fått stå i kylen under dygnet).


*Kesella/Keso 250gr(utan smak)

Samma här ta en smidig låda,lägg i gärna frusna bär,jag kör oftast på hallon eller hallon/blåbär

valfria gryn åter igen blanda runt krydda om man vill få en extra smak,"svisch" så är frukost filen/yoghurten gjord.


Hur enkla och simpla frukostalternativ som helst,jag har mer på "lager" som är självklara för mig och säkert många andra som ser det här och vissa som läser det tycker väl att detta är inget "nytt". Men frågar man människor idag om det är något mål på dagen som dom har svårt för,så är det oftast frukosten.Just  för man vet inte VAD man ska stoppa i sig,eller har SVÅRT att få i sig något direkt på morgonen, men det här är både enkelt och nyttigt alternativ som inte kräver tid eller en massa arbete bakom,Så ursäkter finns ej.


Ha nu en underbar Lördag,och ta hand om er!!


C




Presentation


My Way,My Dream and My life!
Är en tävlingsinriktad tjej med ett stort intresse av träning i alla dess former,tävlar i bodyfitness. Har en stor passion för matlagning,och kommer här på bloggen att skriva mycket om kost och träning.Hoppas på att kunna ge

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågor&kommentarer


Ovido - Quiz & Flashcards